Smart-Dogs

Smart-Dogs handler kun om hunde!

Firmaet kommer af en brændende interesse for hunde, træning og arbejdet med brugshunde. Når man beslutter sig for at anskaffe en hund er det vigtigt at forholde sig til at den typisk vil leve i mere end 10 år og glæden ved hunden bliver så meget desto større hvis den er lydig og veltrænet. Denne træning skal være tilrettet den enkelte hund og dens race egenskaber men ikke mindst ejerens behov og ønskede anvendelse for hunden.

Hos Smart-Dogs fokuserer vi på 3 hovedområder indenfor hundetræningen;

  • alm. lydigheds- og brugshundetræning.
  • adfærdsændring.

Der kan læses meget mere om hvert enkelt emne her på hjemmesiden.

Hos Smart-Dogs har vi mange års erfaring med hundetræning af mange forskellige racer og til mange forskellige formål. Dette gør os i stand til at hjælpe de fleste hundeejere til en bedre træning af hunden især når noget måske allerede ikke er gået helt efter planen.

Vi er baseret i Stouby som ligger mellem Juelsminde og Vejle, men det er meget vigtigt at understrege at vi lige så ofte flytter undervisningen ud af huset, til hvor kunderne er.

Smart-Dogs består i dag af følgende faste undervisere:

Rasmus Braun (ejer). Rasmus er opvokset med hunde og beskæftiger sig med alle racer. Han startede sin hunde karriere i DCH med familiens storpuddel men har de sidste 20 primært beskæftiget sig med jagthunde, især spaniels og retrievere. Derudover har han arbejdet med alm. lydighedsdressur af alle racer, adfærdsændring og problemløsning.

Mail: rasmus@smart-dogs.dk

Tlf. 30 55 46 33

Derudover vil vi benytte højt kvalificerede fagfolk som undervisere på specialkurser som Smart-Dogs tilbyder.