Hunde drama

13. dec. 2010

I lørdags var der jagt i Falling Sogns Jagtforening og jeg deltog med min ft-cocker Melena. Melena er 4,5 år gammel og hun arbejder godt og hårdt. Hun har dog meget svært ved at slappe af mellem såterne og i de pauser der opstår gennem sådan en jagtdag.

Terrænet mellem Amstrup og Alrø ved Horsens Fjord er tætte siv- og pileskove med masser af meget våde og bløde pletter.

Før sidste såt virkede Melena en smule træt og pludselig begyndte hun at få små kramper. Jeg satte hurtigt kursen mod bilen og undervejs begyndte kramperne at blive voldsomme og hun fik fråde om munden. Hun begyndte at hyle meget højt og kunne ikke længere kende mig. Hun blev aggressiv og ville bide. Efter ca. 1 minut var anfaldet ovre og hun blev meget slap men også meget glad for at have “genfundet” mig.

Jeg kontaktede dyrlæge vagten som sagde at honning og derfefter sukkervand ville hjælpe hende og forhindre et nyt anfald. Det fik jeg lånt mig frem til og vi kom hjem i god behold. Hun kom sig meget hurtigt i løbet af lørdagen og var bare træt som efter en normal jagtdag. Jeg tager hende ikke med på jagt igen uden at have druesukker og vand med ud, så meget har jeg lært af episoden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 6 = 1