Hundetræning

Når man beslutter sig for at anskaffe en hund er det vigtigt at forholde sig til at den typisk vil leve i mere end 10 år og glæden ved hunden bliver så meget desto større hvis den er lydig og veltrænet. Dette gælder naturligvis ikke mindst brugshunde herunder jagthunde.

Ofte har man givet mange penge for en god hvalp, og ærgrer sig over ikke rigtig at være kommet i gang med træningen. Det er ikke for sent! Hundetræningen hos Smart-Dogs er baseret på individuel træning hvor vi lægger en træningsplan, som du selv kan arbejde med derhjemme. 

Skulle du have været i gang med et træningsforløb som måske ikke er gået helt efter planen eller er der opstået et eller flere konkrete problemer kan vi også hjælpe.

Smart-Dogs tilbyder et alternativ til de normale kurser som tilbydes mange steder. Kurser som er baseret på relativt mange hunde og som skal følge et fastlagt træningsprogram.

Smart-Dogs arbejder professionelt med alle slags hunde herunder især jagthunde og vi råder over unikke træningsfaciliteter.

Alle hunderacer, både hvalpe og voksne, er velkomne. Ring på tlf. 30 55 46 33 og få en uforpligtende snak om hvilken træning vi kan tilbyde dig og din hund.

Pris pr. enetime kr. 400,- inkl. moms

(60 min. + forberedelse)

Pris pr. enetime hos kunden kr. 400,- inkl. moms + kørsel

(60 min. + forberedelse)